Pazudušais miljonārs

31. marts, 2008 at 7:04 pm Komentēt

Kārtējo reizi ir interesanti skatīties, kā par Latvijā notikušu gadījumu ārvalstu masu mediji zina vairāk rozheckins3.jpgnekā mūsu pašu informatīvie avoti. Runa ir par 16. martā Jūrmalā pazudušo Krievijas izcelsmes ASV pilsoni, miljonāru Leonīdu Rožeckinu.

Rožeckinam ir diezgan raiba biogrāfija, bet īsumā ir jāatzīmē divas viņa kādreizējās nodarbošanās: Rožeckina investīciju kompānijai “LV Finance” savulaik piederēja ceturtdaļa Krievijas trešā lielākā mobilo sakaru operatora “MegaFon”, viņš bijis arī Krievijas metalurģijas kompānijas “Noriļskij nikeļ” viceprezidents. Pēdējā laikā viņš darbojās kinoindustrijā Holivudā un izdevējdarbības jomā Londonā.

Jūrmalā viņš pazuda mīklainos apstākļos, šur tur tika atrastas viņa asiņu pēdas, bet tā kā līķis atrasts netika, tad papildus slepkavības versijai tiek izskatīta arī slepkavības imitācijas versija. 

Tagad pats interesantākais. Laikraksts The Mail on Sunday savā rakstā uzdod jautājumu: Kāpēc Rožeckina lidmašīna turpina riņķot pa pasauli, pēc tam, kad tās īpašnieks ir it kā miris? Izrādās, ka miljonāra lidmašīnas maršruts pēdējo nedēļu laikā izskatās šādi:

rozheckins2.jpg

Turklāt, kādā lidostā, kas atrodas Norvēģijā, ir fiksēts, ka lidmašīnā dodas nezināms cilvēks, kas savu seju ļoti cenšas slēpt:

rozheckins1.jpg

Uzņēmēja māte tikmēr uzskata, ka Rožeckinu ir nogalinājuši krievu specdienesti, atriebjoties par viņa paziņojumiem, ka Krievijas valdība ir saistīta ar daudziem koruptīviem darījumiem. Pēdējo reizi Rožeckins esot redzējuši vairāki cilvēki, kas kopā ar viņu esot devušies uz Rīgas geju klubu XXL. Klubā apgalvo, ka Rožeckins tur nav bijis. Uz klubu kompānija esot trijos naktī braukusi ar taksi, taksists Jūrmalas mājā esot redzējis degam gaismu -iespējams tur kāds ir bijis.

Latvijas policija tikmēr ir lūgusi Lielbritānijas un Interpola palīdzību visa šī mudžekļa atrisināšanā.

Vēl var lasīt šeit

Bildes no Mail on Sunday un Эксперт-Сибирь

Entry filed under: Latvija. Tags: .

Medvedeva intervija The Financial Times Ukraina NATO

Komentēt

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Pierakstīties uz RSS

Saņem jaunākos rakstus savā e-pastā!

Kalendārs

marts 2008
Pi Ot Tr Ce Pi Se Sv
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Fīdi

Citi

W3Counter Web Stats
counter
Directory of Politics Blogs